

SAMPLE AGENDA: CPST Version – In-person Format

CPST CEUS: 3.5

	ТОРІС	TIME
9:00 a.m.	Introduction	30 minutes
9:30 a.m.	Identify School Buses	15 minutes
9:45 a.m.	Federal Motor Vehicle Safety Standards	30 minutes
10:15 a.m.	Occupant Protection for Children	15 minutes
10:30 a.m.	Break	
10:45 a.m.	Overview of CSRS Use	30 minutes
11:15 a.m.	CSRS Types: CSRS with Cam Wraps	55 minutes
12:10 p.m.	Break	
1:10 p.m.	Hands-On Activity - CSRS Types: CSRS with Cam Wraps	60 minutes
2:10 p.m.	CSRS and Students with Disabilities	30 minutes
2:40 p.m.	CSRS and Emergency Evacuation	10 minutes
2:50 p.m.	Putting It All Together Activity	15 minutes
3:05 p.m.	Serving as a Community Resource	10 minutes
	TOTAL TRAINING TIME*	5.0 hours

*Total training time does not include time scheduled for breaks and/or lunch.